Mäsový šalát so zeleninou po kazašsky
Suroviny:
400 g upečeného hovädzieho mäsa, 400 g uvarenej mrkvy, 200 g kyslých uhoriek, 200 g uvarených zemiakov, 200 g jabĺk, 2 lyžice sterilizovaného hrášku, 50 g majonézy, 150 g kyslej smotany, mleté čierne korenie, pažítka, šťava z 1 citróna, soľ.
Príprava:
Mäso, mrkvu, uhorky, zemiaky, ošúpané jablká zbavené jadrovníkov pokrájame na rezance a pridáme sterilizovaný hrášok. Smotanu zmiešame s majonézou, okoreníme, osolíme a vmiešame citrónovú šťavu a posekanú pažítku. Všetko zmiešame s ostatnými surovinami a necháme 1 hodinu uležať.
Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk
Mäsový šalát so zeleninou po kazašsky
Recept zo stránky Receptár.Sk.
Autor/zdroj: Receptár.Sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 08.11.2001
Info Kazachstan
Okolie
Afganistan, Azerbajdžan, Bangladéš, Bhután, Čína, India, Irak, Irán, Kirgizsko, Nepál, Pakistan, Rusko, Srí Lanka, Tadžikistan, Tibet, Turkménsko, Uzbekistan