Receptár.Sk., Švajčiarsko. dovolenky, dovolenka, zájazd, zájazdy, ubytovanie, ubytovania, kúpeľné, relaxačné pobyty, krajiny, metropola, metropoly, letoviská, letenky, hotel, hotely, penzión, penzióny, chata," /> Receptár.Sk., Švajčiarsko:" />
  • Letenky
  • Hotely
    Kde
    Príchod
    Odchod
  • Knihy
  • Prenájom áut

Švajčiarska omeleta

Recepty zo stránky Receptár.Sk.

Švajčiarska omeleta
Suroviny:
100 g ementálskeho syra, 1 lyžička masla, 2 mladé póry, zelená petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica strúhanky, 2 lyžice sladkej smotany, 4 vajcia, tuk na vyprážanie.

Príprava:
Ementálsky syr postrúhame, pridáme roztopené maslo, pór pokrájaný na tenké kolieska, zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno, soľ, mleté čierne korenie, strúhanku, smotanu a rozšľahané vajcia. Všetko spolu premiešame, nalejeme do vymastenej a rozohriatej panvice a upečieme omeletu. Podávame horúcu. Pred podávaním môžeme omeletu na tanieri podľa chuti pokvapkať kečupom alebo kyslou lahôdkovou smotanou.

Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk


Autor/zdroj: Receptár.Sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 08.11.2001