Švajčiarska omeleta
Suroviny:
100 g ementálskeho syra, 1 lyžička masla, 2 mladé póry, zelená petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica strúhanky, 2 lyžice sladkej smotany, 4 vajcia, tuk na vyprážanie.
Príprava:
Ementálsky syr postrúhame, pridáme roztopené maslo, pór pokrájaný na tenké kolieska, zelenú petržlenovú vňať posekanú nadrobno, soľ, mleté čierne korenie, strúhanku, smotanu a rozšľahané vajcia. Všetko spolu premiešame, nalejeme do vymastenej a rozohriatej panvice a upečieme omeletu. Podávame horúcu. Pred podávaním môžeme omeletu na tanieri podľa chuti pokvapkať kečupom alebo kyslou lahôdkovou smotanou.
Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk
Švajčiarska omeleta
Recepty zo stránky Receptár.Sk.
Autor/zdroj: Receptár.Sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 08.11.2001
Metropoly
Info Švajčiarsko
Okolie
Francúzsko, Írsko, Lichtenštajnsko, Monako, Nemecko, Rakúsko, Slovinsko, Taliansko, Veľká Británia