Receptár.Sk., Austrália. dovolenky, dovolenka, zájazd, zájazdy, ubytovanie, ubytovania, kúpeľné, relaxačné pobyty, krajiny, metropola, metropoly, letoviská, letenky, hotel, hotely, penzión, penzióny, chata," /> Receptár.Sk., Austrália:" />
  • Letenky
  • Hotely
    Kde
    Príchod
    Odchod
  • Knihy
  • Prenájom áut

Plnený pastiersky koláč

Recepty zo stránky Receptár.Sk.

Plnený pastiersky koláč
Suroviny:
Mleté hovädzie alebo jahňacie mäso, cibuľu, cesnak, rajčinový pretlak, ošúpané rajčiny, mrkvu, čerstvý alebo mrazený hrášok, cuketu, bazalku, oregano, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, tvrdý strúhaný syr, zemiaky, maslo, mlieko.

Príprava:
Zemiaky uvaríme, roztlačíme, zmiešame s maslom a prevareným mliekom. Nakrájanú cibuľu speníme na tuku, pridáme mäso, ktoré za stáleho miešania opražíme. Ďalej pridáme postrúhanú mrkvu, na kocky pokrájanú cukinu, hrášok, nadrobno pokrájaný cesnak, rajčinový pretlak, ošúpané rajčiny, bazalku, oregano, mleté čierne korenie a soľ. Premiešame a krátko podusíme. Formu na pečenie vymastíme tukom, naplníme zmesou, navrstvíme kašu zo zemiakov, posypeme syrom a zapekáme v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia približne 30 minút.

Pridal(a): Janka z Austrálie

Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk

Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk


Autor/zdroj: Receptár.Sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 08.11.2001