Plnený pastiersky koláč
Suroviny:
Mleté hovädzie alebo jahňacie mäso, cibuľu, cesnak, rajčinový pretlak, ošúpané rajčiny, mrkvu, čerstvý alebo mrazený hrášok, cuketu, bazalku, oregano, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, tvrdý strúhaný syr, zemiaky, maslo, mlieko.
Príprava:
Zemiaky uvaríme, roztlačíme, zmiešame s maslom a prevareným mliekom. Nakrájanú cibuľu speníme na tuku, pridáme mäso, ktoré za stáleho miešania opražíme. Ďalej pridáme postrúhanú mrkvu, na kocky pokrájanú cukinu, hrášok, nadrobno pokrájaný cesnak, rajčinový pretlak, ošúpané rajčiny, bazalku, oregano, mleté čierne korenie a soľ. Premiešame a krátko podusíme. Formu na pečenie vymastíme tukom, naplníme zmesou, navrstvíme kašu zo zemiakov, posypeme syrom a zapekáme v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia približne 30 minút.
Pridal(a): Janka z Austrálie
Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk
Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk
Plnený pastiersky koláč
Recepty zo stránky Receptár.Sk.
Autor/zdroj: Receptár.Sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 08.11.2001
Metropoly
Info Austrália
Okolie
Fidži, Kiribati, Marshallove Ostrovy, Mikronézia, Nauru, Nový Zéland, Palau, Papua Nová Guinea, Šalamúnove Ostrovy, Tahity A Franc. Polynézia, Tonga, Tuvalu, Vanuatu, Západná Samoa