Pečený pstruh na arménsky spôsob
Suroviny:
800 g pstruhov, 60 g masla, 5 vajec (z toho 1 na sádzané vajce), soľ, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vŕtať.
Príprava:
Pstruhy očistíme, umyjeme a ich spodnú stranu na plocho roztlačíme. Vyberieme chrbtovú kosť a po oboch stranách na horúcom masle opražíme do zlatista. Vajcia rozšľaháme, osolíme, okoreníme, vylejeme na pstruhy a 5 minút v rúre zapekáme. Pstruhy posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou a ozdobíme sádzaným vajcom.
Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk
Pečený pstruh na arménsky spôsob
Recept zo stránky Receptár.Sk.
Autor/zdroj: Receptár.Sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 08.11.2001