Receptár.Sk., . dovolenky, dovolenka, zájazd, zájazdy, ubytovanie, ubytovania, kúpeľné, relaxačné pobyty, krajiny, metropola, metropoly, letoviská, letenky, hotel, hotely, penzión, penzióny, chata," /> Receptár.Sk., :" />
  • Letenky
  • Hotely
    Kde
    Príchod
    Odchod
  • Zájazdy
  • Knihy
    23.18 € (698.32 Sk)
  • Prenájom áut

Pečený pstruh na arménsky spôsob

Recept zo stránky Receptár.Sk.

Pečený pstruh na arménsky spôsob
Suroviny:
800 g pstruhov, 60 g masla, 5 vajec (z toho 1 na sádzané vajce), soľ, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vŕtať.

Príprava:
Pstruhy očistíme, umyjeme a ich spodnú stranu na plocho roztlačíme. Vyberieme chrbtovú kosť a po oboch stranách na horúcom masle opražíme do zlatista. Vajcia rozšľaháme, osolíme, okoreníme, vylejeme na pstruhy a 5 minút v rúre zapekáme. Pstruhy posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou a ozdobíme sádzaným vajcom.

Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk


Autor/zdroj: Receptár.Sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 08.11.2001