Moldavské vajcia
Postup práce:
Čerstvú tekvicu nakrájame na nie veľmi tenké kúsky. 15 minút ju posolenú necháme odkvapkať na sitku, potom ju vysušíme servítkou, obalíme v múke a dozlata zo všetkých strán opečieme na panvici s maslom. Tekvicu preložíme na malú panvicu so zohratym maslom, polejeme hovädzím vývarom, vlejeme 4 vajcia, žĺtky pokvapkáme maslom a bielky osolíme. Pečieme s jablkami v rúre a podávame na panvici, na ktorej sme jedlo pripravovali.
Recepty boli prevzaté zo servera DCT.sk/Recepty. Na jeho stránkach nájdete návod na prípravu tisícok ďalších špecialít.
Moldavské vajcia
Recepty zo stránky DCT.sk/Recepty
Autor/zdroj: Recepty z DCT.sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 07.11.2001
Info Moldavsko
Okolie
Albánsko, Arménsko, Azerbajdžan, Bosna A Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Gruzínsko, Chorvátsko, Juhoslávia, Macedónsko, Rumunsko, Srbsko, Turecko, Ukrajina