Receptár.Sk., Bangladéš. dovolenky, dovolenka, zájazd, zájazdy, ubytovanie, ubytovania, kúpeľné, relaxačné pobyty, krajiny, metropola, metropoly, letoviská, letenky, hotel, hotely, penzión, penzióny, chata," /> Receptár.Sk., Bangladéš:" />
  • Letenky
  • Hotely
    Kde
    Príchod
    Odchod
  • Knihy
  • Prenájom áut

Bengálske zemiaky

Recepty zo stránky Receptár.Sk.

Bengálske zemiaky
Suroviny:
500 g zemiakov, 300 g hrášku, 100 g strúhaného kokosu, 100 g masla, 1 lyžičku rasce zmiešanej s anízom, 1 lyžičku mletej papriky, mleté biele korenie, soľ, lyžičku cukru.

Príprava:
Suchý hrášok máčame 24 hodín a vopred predvaríme. Zelený hrášok spracujeme naraz. Zemiaky nakrájame na menšie kocky, spolu s hráškom podlejeme vodou, pridáme kokos a udusíme do mäkka. Pridáme cukor, soľ, korenie a hotové jedlo zahustíme múkou vymiešanou v niekoľkých lyžičkách vody.


Ďalších 5000 receptov nájdete na Receptár.Sk


Autor/zdroj: Receptár.Sk
Text bol naposledy zmenený dňa: 08.11.2001